DUO Impoljca
Dom upokojencev Sevnica Dom upokojencev Brežice
Dom upokojencev Sevnica Dom upokojencev Brežice

Pretekli dogodki

Za tokratni izlet smo si izbrali Belo krajino na JV delu Slovenije, kjer nas je pot vodila po pretežno kraški pokrajini mimo Gorjancev proti Črnomlju in vse do mejne reke Kolpe.

Topla in cvetoča pomlad je medse vabila z vsemi svojimi opojnimi vonjavami, žvrgolenjem ptic in preletavanjem čebel. Ravno v tem letnem času vsako leto znova medse povabimo svojce, prijatelje, znance in prostovoljce, zato je bilo v soboto 3.6.2023 v zraku čutiti še posebej prijetno vznemirjenje. 

Ustvarjalnost in učenje sta tudi letos iz nas izvabila prelepa unikatna umetniška in literarna dela, ki smo jih poslali Ljudski univerzi Krško. 

Nizka oblačnost majskega dopoldneva je nakazovala dežne kaplje. A kako smo se zmotili. Namesto kapelj so k nam na obisk prišli Rdeči noski.

Velika noč je za nas odlična priložnost za zabavno peko in ustvarjanje. Lepe in blagoslovljene velikonočne praznike vam želimo.

 

Mesec marec nam prinaša veliko lepih praznikov, ki smo jih želeli obeležiti tudi na Impoljci.

Decembra 2022 smo sprejeli izziv mednarodnega likovnega natečaja na temo »Gozd moj prijatelj«.

Pustni jutro je že navsezgodaj nakazovalo, da nas čaka poseben dan. 

Sodobni čas prinaša sodobne zahteve tudi v prehrani. Tako smo se odločili na GS Studenec poizkusiti v peki kruha, ki je nekoliko drugačen in malce bolj zahteven.

DUO Impoljca

Arto 13, 8293 Studenec

 info@impoljca.si

 07/81 61 400

 Kako do nas?

OBIŠČITE STRANI NAŠIH ENOT

 

Dom upokojencev Brežice   Dom upokojencev Sevnica

© 2023 DUO Impoljca