Pretekli dogodki

V soboto, dne 18. 6. 2022 smo se udeležili 40. FESTIVALA IDRIJSKE ČIPKE, kjer smo se na »Sejmu domače in umetnostne obrti ter klekljarskih pripomočkov« predstavili z ustvarjalnimi izdelki naših stanovalcev (lesni in mešani program), ki nastajajo v zaposlitvenih in terapevtskih skupinah že vrsto let.

V soboto, dne 4. junija, smo po dveletnem zatišju zaradi ukrepov, izvedli SREČANJE SVOJCEV v čudovitem naravnem ambientu domskega parka. Dogodek je z udeležbo povabljenih presegel pričakovanja in nam bo vsem ostal še dolgo v spominu. Prešerno veselje v medsebojnem druženju in klepetu, je ob zvokih domače glasbe ter odlični kulinariki, ponudilo priložnost za utrditev odnosov, pridobivanje novih znanstev in predvsem pristnih oblik medsebojnega sodelovanja.

Življenju dajemo pomen. Že 70 let.
V torek, 5.4., smo vstopili v niz dogodkov, s katerimi bomo obeležili častitljivih 70 let obstoja našega Doma upokojencev in oskrbovancev Impoljca.

Če gre leto soditi po prvem dnevu gostovanja, ki smo ga preživeli z otroki, se nam vsekakor obeta pestro in kreativno leto 2020.

Z decembrom smo vstopili v praznični svet pričakovanj, lepih želja in drobnih pozornosti.

V okviru praznovanja občinskega praznika Občine Sevnica smo se letos z dnevi odprtih vrat vključili tudi v Domu upokojencev in oskrbovancev Impoljca ter stem želeli obiskovalcem predstaviti utrip življenja v domu.

V Impoljci smo se tudi letos pridružili vseslovenskemu projektu medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in telesne vadbe,

Pogled na svet je v veliki meri odvisen od družbenih pravil, prejetih v krogu svoje družine.

Tradicionalni koncept medsebojnega generacijskega sodelovanja s pomočjo likovne kolonije nam predstavlja neprecenljivo vrednost.

Arto 13, 8293 Studenec

 info@impoljca.si

 07/81 61 400

 Kako do nas?

OBIŠČITE STRANI NAŠIH ENOT

 

   

© 2022 DUO Impoljca