Pretekli dogodki

Zakorakali smo v veseli december in v torek 6.12.2022 smo se odločili, da si ga polepšamo z izletom v Ljubljano. 

Včeraj nas je s svojim spremstvom obiskal prvi dobri mož Miklavž.

 

V ponedeljek 14.11.2022 je Narodni muzej Slovenije prinesel kanček muzejskega vzdušja k nam v okviru projekta »Mi k vam«. S posebno oblikovanim programom nam je približal muzejske predmete.

DUO Impoljca je ob letošnjem občinskem prazniku prejel najvišje priznanje - Grb občine Sevnica. Predlagatelj za dodelitev priznanja je Zdravstveni dom Sevnica. To razumemo kot pomemben izraz medsebojnega zaupanja in dobrega sodelovanja. Občinski svet Občine Sevnica je kot odločevalec prepoznal pomen dejavnosti v lokalni skupnosti in s tem podprl naša prizadevanja za uspešno delo in razvoj domskega varstva.

 

 

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca ob 70. jubileju prejel GRB OBČINE SEVNICA za odgovorno opravljanje poslanstva socialno-varstvenih storitev.

 

Postani prostovoljka/ prostovoljec in podari svoj čas. V kolikor vas zanima sodelovanje pri naših aktivnostih družabništva s stanovalci, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite!

O nas so poročali v medijih...

 

O nas so poročali v medijih ...

 

V Domu upokojencev Brežice smo 10.11.2022 s kulturnim dogodkom in okroglo mizo z naslovom »Življenje v skupnosti in povezovanje« obeležili 70. letnico DUO Impoljca. Dogodek je potekal pod pokroviteljstvom Občine Brežice. 

© 2022 DUO Impoljca